Weijerwereld proficiat!

Dinsdag 22 november bracht inspecteur M. Roders een bezoek aan de Weijerwereld voor een  kwaliteitsonderzoek. Best spannend om zo kort na de fusie al beoordeeld te worden. Tegelijkertijd een mooie gelegenheid om onze aanpak voor te leggen aan iemand die verstand van zaken heeft en om van gedachten te wisselen over onze kwaliteiten en uitdagingen. Op 10 indicatoren moesten we onszelf beoordelen. Op 6 kwaliteitsgebieden werden we beoordeeld. Die kunnen uitpakken van onvoldoende, matig, voldoende of goed. Gezien de fusie zouden wij heel tevreden zijn met voldoendes.

Het rapport wees echter anders uit. Op drie items kregen we een voldoende en op 3 items een Goed. Heel fijn! Als mooie kroon op het harde werken, voegde de inspecteur er nog 2 items aan toe waarvan zij aangaf dat die ook echt goed waren. We zijn daarom enorm trots!

Mevr Roders: “Ik kan niet zien dat jullie een fusieschool zijn.”

In een tweet als reactie op de bestuurder van Optimus sprak zij vandaag nog eens haar waardering uit.

weijerwereld

Wat een prachtige opsteker en een mooi uitgangspunt om van de Weijerwereld een kwalitatief nog sterkere en vooral ook fijne school voor onze kinderen te maken! Enorm trots!

 

Deel dit artikel