Aanbod Academie 2013-2014

Aanbod OPTIMUS Academie schooljaar 2013-2014 in concept gereed!

Een aanbod dat gedurende het schooljaar zal worden aangevuld, omdat we graag willen inspelen op de actualiteit en jullie vragen en behoeften.
De informatie over tijdstippen, locaties e.d. volgt ruim voor de zomervakantie. Dan krijg je ook de mogelijkheid om je in te schrijven.

Laat je verrassen door het aanbod.

Want dat is:

–      Actueel
Het brengt je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in alle belangrijke vakgebieden. Er is voortdurend sprake van nieuwe inzichten en toepassingen in het onderwijs. Professionals –  en zeker leraren – moeten voorbereid zijn op de toekomst: kennis en vaardigheden moeten toekomstbestendig zijn!

–      Passend
Passend bij jullie professionaliseringsvragen die wij middels de enquête van de HAN studenten aan de weet gekomen zijn. Passend bij de belangrijkste ontwikkelingen die er binnen OPTIMUS plaatsvinden zoals het werken met de competentieprofielen. En zeker passend bij jullie eigen praktijk!

–      Van hoge kwaliteit
We streven bij iedere cursus naar hoogwaardige kwalitatieve  inhoud. Gepresenteerd door de beste docenten!

–      Verbinding van theorie en praktijk
Aansluitend op de vragen die in de praktijk leven, door verdieping in het onderwerp.

–      Krachtig
Bij de OPTIMUS Academie kun je collega’s ontmoeten van andere OPTIMUS scholen en scholen in de regio. Je leert dus niet alleen van de docent maar zeker ook van elkaar!

–      Op maat
Workshops en trainingen die voor het hele team interessant zijn kunnen ook met het hele team gevolgd worden, passend bij de specifieke vragen van de school.

 

Mocht je in het aanbod iets missen of iets op willen merken dan stellen wij het zeer op prijs als jullie dat ons willen laten weten.

Tips en tops graag!

Team OPTIMUS academie

KLIK hier voor het: Aanbod Academie 2013-2014

Deel dit artikel