Check je pensioen

Tot voor kort leek het vanzelfsprekend dat je een goed pensioen krijgt. Maar de pensioenwereld verandert. Net als de maatschappij en de manier waarop mensen hun leven inrichten.

Je inkomen straks

Wij voelen ons er verantwoordelijk voor dat je een helder beeld hebt van je pensioen. Zodat je later niet voor verrassingen komt te staan. We willen je hier graag bij helpen en werken daarom mee aan ‘Check je pensioen’, een initiatief van ABP.

Check je pensioen

Via een artikel in een extra editie van de PSA-nieuwsbrief word je op korte termijn nader geïnformeerd over deze actie.

Daarnaast kun je meer informatie vinden via  ‘Check je pensioen’. Bekijk het filmpje over MijnABP en zie welke keuzes je hebt rondom je pensioen.

Op www.abp.nl vind je nog meer filmpjes over je pensioen.

Ga naar MijnABP

Ontdek op MijnABP hoeveel pensioen je straks krijgt en of het voldoet aan je verwachtingen. Je kunt tussen je 60ste en 70ste stoppen met werken. Of eerst in deeltijd met pensioen gaan. Maar je kunt ook eerst een hoger pensioen en later een lager pensioen kiezen. Op MijnABP kun je dat allemaal bekijken.

ABP Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen rondom uw pensioen. Ga naar abpnieuwsbrief.nl voor een gratis abonnement op de digitale ABP Nieuwsbrief.

Deel dit artikel