Aantal Leerlingen

183

Directie

Linda van Summeren

Iedere dag geven we invulling aan onze waarden ‘balans, betrokkenheid, teamgeest en plezier’. In de manier waarop we het onderwijs inrichten, hoe we leren en communiceren en hoe we samenwerken.

We hebben passend hoge verwachtingen van kinderen en ondersteunen hen om mede-eigenaar van hun eigen leerproces te zijn. Dat doen we door een uitdagende leeromgeving te bieden en aan te sluiten op de brede ontwikkelbehoeften van kinderen van 0-12 jaar. Om dat te bereiken, hebben we elkaar allemaal nodig; leerkrachten, leerlingen, ouders en samenwerkingspartners. Door samen te werken en gebruik te maken van elkaars talenten bieden we leerlingen een stevige basis om goed te kunnen functioneren in de maatschappij. We versterken positief gedrag en leren kinderen om nieuwe media effectief te benutten.

We zijn volop in beweging en blijven onszelf vragen stellen. Altijd weer prachtig om de bezieling te ervaren van leerkrachten die zien hoezeer kinderen groeien als ze hun eigen kracht ontdekken. – Team Bongerd-


Geef het door