Dr. JAY MARINO bij OPTIMUS!

Masterclass: Continuous Improvement
28 september 2015, 14.00 – 18.00u, voor directeuren en LB-ers, locatie Schouwburg Cuijk

We zijn er trots op aan te kondigen dat Dr. Jay Marino bij OPTIMUS een masterclass verzorgt over Continuous Improvement.

Wij hebben Dr. Jay Marino vorig jaar ontmoet op het zogenaamde “Lean-Event” waar hij optrad als gastspreker. Wij vonden zijn verhaal zo boeiend en inspirerend dat we contact met hem gezocht hebben met het verzoek zijn gedachtegoed ook een keer voor onze Stichting te komen vertellen. Dat is ons nu gelukt.

Dr. Jay Marino heeft een jarenlange ervaring als leerkracht, directeur, superintendent (bestuurder) in verschillende schooldistricten in de Verenigde Staten. Hij is gepromoveerd op het onderwerp “Continuous Improvement” en is heel succesvol in het blijvend verbeteren van onderwijsresultaten. Op een heel inspirerende manier lukt het hem om iedereen in de school bij het voortdurend verbeteren van onderwijsresultaten te betrekken. Dat geldt voor de kinderen, de ouders, de leerkrachten, de IB’ers en het management.

Dr. Jay Marino kent het Nederlandse onderwijs inmiddels heel goed. Hij heeft al masterclasses verzorgd voor diverse directies en leerkrachten van schoolbesturen.

Wij waren enthousiast over de inspirerende wijze waarop hij de theorie met de praktijk verbindt en daarnaast illustreert hij zijn verhaal met vele praktijkvoorbeelden, ook uit het Nederlandse onderwijs.
Wij hopen dat we jullie enthousiast gemaakt hebben en dat we elkaar ontmoeten op maandagmiddag 28 september aanstaande. Dan kunnen jullie zelf een mening vormen over zijn gedachtegoed.

Deel dit artikel