Even voorstellen….

Met enthousiasme ga ik volgend schooljaar het team in Vianen en Beers als directeur versterken. Mijn naam is Nancy Brugman. Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Molenhoek. Lekker dichtbij het bos, waar ik regelmatig een rondje hardloop.

Vijf jaar geleden ben ik binnen OPTIMUS gestart als leerkracht van de schakelklassen op De Regenboog. Nadat ik de taken als intern begeleider en bouwcoördinator heb vervuld, ben ik directielid geworden. Deze ontwikkelingen hebben mij geïnspireerd om de opleiding voor schoolleider te volgen.

Voordat ik bij OPTIMUS kwam, heb ik 10 jaar in het speciaal basisonderwijs gewerkt, met lichamelijk en meervoudig gehandicapte kinderen. Oog hebben voor mogelijkheden en een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen vind ik mooi. De vaardigheden die hiervoor nodig zijn, pas ik binnen mijn huidige functie toe op de totale organisatie. Ik vind het een geweldige uitdaging om de mogelijkheden van dr. Jan de Quay en De Akkerwinde te gaan ontdekken. En vervolgens samen met collega’s beide organisaties verder te ontwikkelen.

Allemaal fijne laatste schoolweken en alvast een hele goede vakantie gewenst!

Deel dit artikel