Even voorstellen…….

Hallo, mijn naam is Jaap Stadelmann en ik ga per 1 november de functie van Harry van Hal overnemen en wordt daarmee ‘Coördinator Facilitaire Zaken’. Ik voer die functie uit vanuit het bestuursbureau.

Ik ben 34 jaar, geboren in Bemmel en momenteel woonachtig in Nijmegen samen met mijn vriendin Kim. We zijn nog niet getrouwd en geen kinderen maar dat staat o.a. nog op ons verlanglijstje. Net zoals het bouwen/verbouwen van een eigen huis.

Tot voor kort heb ik gewerkt bij het Maaswaal College in Wijchen. Ik was daar Hoofd facilitaire zaken van de locatie Veenseweg. Ik heb daar met veel plezier bijna 7 jaar gewerkt. Na een kort avontuur in het bedrijfsleven als projectleider van een totaal-onderhouds bedrijf maak ik nu de stap naar Optimus! Volgens mij een hele goede keuze. Tot nu toe heb ik de contacten als zeer betrokken, enthousiast en professioneel ervaren. Ik denk dat ik met mijn capaciteiten een goede aanvulling ben voor Optimus. Ik heb er ontzettend veel zin in om deze nieuwe uitdaging aan te gaan.

Hopelijk zien en spreken we elkaar snel!

Met vriendelijke groet,

Jaap Stadelmann

Deel dit artikel