Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ambrasoft in de klas

26 november 2012 om 16:00 - 17:30

DOEL EN PROGRAMMA 

Inhoud
Het schoolpakket van Ambrasoft bevat een serie softwareprogramma’s op het gebied van rekenen, taal en spelling voor de groepen 3 t/m 8. De software kan op iedere school ingezet worden omdat de oefenstof aangepast kan worden aan de methode die op school gebruikt wordt. Leerlingen kunnen er uitvoerig en gevarieerd mee oefenen, zodat zij een bepaald niveau bereiken. Veel Optimus scholen hebben het pakket in bezit maar maken er nog niet optimaal gebruik van. Training is een mogelijkheid om het goed gebruik van de software te stimuleren.

In de training komen alle mogelijkheden van het schoolpakket aan bod. U ontdekt hoe de onderdelen werken en hoe u het programma zowel inhoudelijk als organisatorisch optimaal in uw lespraktijk kunt inzetten. Daarbij wordt gebruik gemaakt van belangrijke onderdelen zoals het leerlingvolgsysteem en de sessieplanner verder uitgewerkt.

Na de workshop kunt u direct met uw leerlingen praktisch aan de slag met Ambrasoft en heeft u geleerd hoe u werkbladen op het niveau van de leerlingen kunt maken.

Werkwijze
De cursus start met de instructie door de cursusleider. Na de instructie zal ruim aandacht zijn voor vragen en opmerkingen.

DOELGROEP
Leerkrachten

CURSUSDUUR/DATA/TIJD
Maandag 26 november 2012 van 16.00 tot 17.30 uur

LOCATIE
Basisschool St. Jozef, Beukenlaan 6 in Velp 

DOCENT
Frank Reinders, gediplomeerd I-coach Optimus

GROEPSGROOTTE
Maximaal 12 personen

Locatie

Basisschool St. Jozef
Beukenlaan 6
Velp,
+ Google Maps