Frank Reinders trainer van het jaar

Winnaars Microsoft Education Partner Awards 2014 Nederland bekend

Microsoft partners maken “Impact in Educatie”logo-microsoft-cloud-partner

Schiphol, 6 juni 2014 – Microsoft heeft gisteravond tijdens een feestelijk evenement de Microsoft Education Partner Awards 2014 uitgereikt. Met de derde editie van deze jaarlijkse awards uitreiking wil Microsoft haar waardering uitspreken voor Nederlandse partners die in het afgelopen jaar bijzondere of innovatieve oplossingen op het gebied van het onderwijs hebben ontwikkeld op basis van Microsoft-technologie. De Microsoft Education Partner Awards worden uitgereikt in zes categorieën. De winnaars van 2014 per categorie zijn; Brainforce (Solution Partner of the Year), Advantive (System Integrator of the Year), Breinwave (Cloud Partner of the Year), Skool (Training Partner of the Year), Acer (Hardware Partner of the Year) en Winvision (Innovator of the Year).

Eduard Beck, Manager Education van Microsoft Nederland, uitte de behoefte om samen met de partners impact te maken in de onderwijsmarkt en benadrukte de kans voor partners om hun klanten te helpen technologie als middel te zien om leren te stimuleren. “Door samenwerken van partners in het onderwijs en instroom van nieuwe innovatieve partijen kan er daadwerkelijk impact gemaakt worden en is de echte verandering naar levenslang leren binnen handbereik.”

De genomineerden voor de Microsoft Education Partner Awards 2014 waren:

  • Solution Partner of the Year: Brainforce, Onwijs en Skool;
  • System Integrator of the Year: Advantive, Brainforce en KPN;
  • Cloud Partner of the Year: Breinwave, Sogeti en Switch ICT.
  • Training Partner of the Year: Skool, Edutrainers en FitinIT
  • Hardware Partner of the Year: Acer, Switch ICT, Winvision/Dell
  • Innovator of the Year: Winvision, Heutink ICT en IT-Workz.

 

Training partner of the Year: Skool
Skool heeft zich dit jaar meer dan bewezen een enorm sterke trainingspartner te zijn. Meer dan 100 ‘Windows in de klas sessies’ zijn er gegeven, met een gemiddeld evaluatiecijfer van maar liefst 8,4.

Een extra pluim moet dan ook gegeven worden aan Frank Reinders, die precies de juiste toon weet te vinden om zowel jong als oud en zowel het IT savvy publiek als de IT leeks, aan te spreken. Daarnaast laat Skool elke keer opnieuw zien proactief bezig te zijn om haar trainingen continu in samenwerking met Microsoft te verbeteren. Op nog een jaar trainingen van Skool!

Deel dit artikel