INFORMATIEAVOND EN OPEN AVOND JENAPLANSCHOOL LINDEKRING

Wanneer de kinderen een krantenartikel onder ogen krijgen, waarin een mysterieus verhaal staat over een jongen die bij de Romeinen is geweest, duiken de kinderen in een prachtig verhaal. Ze zijn nieuwsgierig en de stamgroepleiders ook. Hoe zouden de Romeinen eruit zien? Waar zouden ze wonen? Hoe zag hun dagelijks leven eruit?

Romeinse markt.
Van onderbouw tot en met bovenbouw bruist het op Jenaplanschool Lindekring van geschiedenis en met name de Romeinen. Dit spannende verhaal leidt hen op het eind naar een Romeinse markt.

Informatieavond 8 april: jenaplanonderwijs.

De kinderen leren ook van elkaar. Elkaar helpen en hulp zoeken gebeurt op een heel natuurlijke manier. Zodoende ben je betrokken en kom je voor jezelf op. Daarom hebben wij als jenaplanschool geen jaarklassen, maar stamgroepen. Een weerspiegeling van de samenleving. Nieuwsgierig naar onze school? Op maandag 8 april houden we een informatieavond van 20.00 uur tot 21.30 uur, waarin we meer vertellen over ons onderwijsconcept en u dit in diverse praktische workshops laten ervaren.

Open Avond 19 april: onderwijs moet betekenisvol zijn!

Alles staat in dienst van het verkennen van de wereld om je heen. Vandaar dat wereldoriƫntatie op een jenaplanschool een belangrijke plek inneemt. Onze Romeinse markt geeft u daarvan een indruk. Voor deze afsluiting van ons project bent u ook uitgenodigd! Kom dus ook op vrijdag 19 april tussen 18.30 en 20.00 uur naar Jenaplanschool Lindekring! Ons adres is Liesmortel 19 inSint Agatha. U kunt tevens een vrijblijvende afspraak maken. Of kijk voor meer informatie op www.lindekring.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr.Ton Hovens, onze directeur.

Met vriendelijke groet,
Team Lindekring

Deel dit artikel