Informatiebijeenkomst Office 365 versus GAFE

Naar aanleiding van eerder informatiebijeenkomsten dit schooljaar waar we de Office 365 omgeving en de Google omgeving separaat hebben gepresenteerd merkte we dat er eigenlijk meer vragen werden opgeroepen dan antwoorden gegeven. Dit zal zeker niet aan de inhoud van deze bijeenkomst hebben gelegen maar aan de complexiteit van de materie en de keuze waarvoor je als team staat.

In deze bijeenkomst nemen specialisten Frank Reinders & Koen Steeman jullie mee in beide omgevingen. Samen wordt er onderzocht wat de voordelen zijn van elke omgeving, wat het verschil is voor leerlingen en leerkrachten en wat de mogelijkheden zijn van een combinatie van Google apps for Education & Office 365. Een bijeenkomst waar we je informeren, de keuze moet je met je team uiteindelijk zelf maken. Na deze bijeenkomst ben je op de hoogte van beide omgevingen en ben je een stapje verder om met je team een goede keuze te maken en kun je de volgende stap zetten.

Ter voorbereiding aan deze bijeenkomst willen Koen en Frank jullie al vast in de goede stand zetten. Klik hier voor de introductie

Doelgroep voor deze bijeenkomst zijn naast directeuren, i-coaches en ict coördinatoren ook zeker leerkrachten die meer gebruik willen maken van ICT in hun onderwijs.

Op woensdag 23 maart zijn we te gast op de Regenboog in Cuijk (Eurodreef 1, 5431 VG ).  We starten met de inloop om 14.30 uur en het programma start om 15.00 uur.

Om ook al vast even in de agenda te zetten: Op 6 april organiseren we op ’t Startblok in Cuijk een Prowise Presenter bijeenkomst. Er is plek voor 100 personen. Aanmeldingsformulier volgt

 

Deel dit artikel