iXpiratiemiddag XL

‘Recht doen aan verschillen met educatieve software’ iXperium Nijmegen

We merken dat veel scholen/leerkrachten aan lopen tegen het feit dat ze niet goed weten wat de mogelijkheden zijn van educatieve software. Welke pakketten moeten we aanschaffen? Of kunnen we uit de voeten met de software die we reeds op school hebben? Wat is er op ict-gebied allemaal mogelijk?

Hoe kun je de op school aanwezige educatieve software inzetten om recht te doen aan de verschillen tussen de kinderen in je klas? Met welke ontwikkelingen zijn uitgeverijen en ontwikkelaars van educatieve software op dit moment bezig?
Op 12 oktober vanaf 14.oo uur zal in het i/o gebouw van de HAN in Nijmegen deze boeiende middag, waarbij een groot aantal aanbieders zich zal presenteren in een beursstand en workshops rondom recht doen aan verschillen met behulp van hun educatieve software, plaatsvinden.

De NOT komt naar je toe dit najaar!’

Veel van de belangrijkste partijen in Nederland (Malmberg, Zwijsen, Noordhoff, Blink, Thieme-Meulenhof, Snappet, Oefenweb, Gynzy, Prowise, Microsoft, Google etc.) zijn enthousiast en hebben hun meewerken aan dit evenement al toegezegd.

Alle Optimus medewerkers kunnen kosteloos deelnemen aan deze iXpiratiemiddag.

Klik hier om in te schrijven voor deze middag

Deel dit artikel