Master pedagogiek en lerarenbeurs

2 April is een belangrijke dag voor alle collega’s die geïnteresseerd zijn in het volgen van een opleiding in combinatie met de lerarenbeurs. Ook dit jaar bestaat weer de mogelijkheid om gebruik te maken van de lerarenbeurs. Het beschikbare budget is dit jaar, door de bezuinigingen, echter lager dan voorgaande jaren. Een snelle aanmelding is dit jaar dus nog belangrijker. Aanvragen worden in volgorde van binnenkomst behandeld en: “OP=OP”

Ook de masteropleiding Pedagogiek is een gecertificeerde opleiding en komt derhalve voor een lerarenbeurs in aanmerking.

Om deel te nemen en in aanmerking te komen voor de lerearenbeurs is onderstaand stappenplan wellicht handig. Verder in de bijlage nadere informatie.

Stappenplan

  • Een stappenplan voor de aanmelding via Studielink. Aanmelding via Studielink is de enige manier waarop je kunt aanmelden voor een studie in het HBO of WO. Aanmelding via Studielink kan op elk moment plaatsvinden.
  • Klik hier voor de link voor de lerarenbeurs
  • Op de pagina ‘Aanvragen’ van de link, kun je zien dat het aanvraagformulier pas op 2 april zichtbaar zal zijn op de site. Voor die tijd aanvragen kan dus niet.

Bij aanmelding in Studielink gaat het om de Master Pedagogiek van de HAN.

Voor het aanvragen van de lerarenbeurs zijn ondestaande gegevens handig:

Brinnr: 25 kb
Opleidingscode: 44113

Bijlagen:

info aanvraag lerarenbeurs
Studielink Stappen plan

 

 

Deel dit artikel