Mijn school is TOP!

“Mijn school is TOP!” is het thema dat we mee willen geven aan de wedstrijd ter gelegenheid van de presentatie van de nieuwe website van OPTIMUS. En daarmee ook direct aangeven dat de website niet alleen voor ouders is die graag wat informatie hebben over een schoolbestuur, maar een plaats is voor alle mensen die betrokken zijn bij OPTIMUS: ouders, bestuurders, directeuren, leerkrachten, GMR leden en MR leden. Een plaats om informatie te halen maar ook te brengen.

Vanaf het eerste moment dat de nieuwe website in de lucht is willen we daar al mee starten en we dagen alle OPTIMUS leerkrachten uit deel te nemen aan de wedstrijd: “Mijn school is TOP!”

Wat moet je doen om mee te dingen naar de hoofdprijs van € 500,-!

Het is eigenlijk niet zo moeilijk want steeds meer scholen maken al filmpjes van het onderwijs op hun school  en publiceren deze op You tube. Dus maak een filmpje van je school waarin duidelijk wordt dat jouw school de fijnste, leukste, gezelligste, beste, mooiste is van allemaal. Het filmpje mag maximaal 4 minuten zijn en moet op You tube gepubliceerd worden. De link van het filmpje stuur je dan voor de zomervakantie naar  info@optimusonderwijs.nl . De school die de meeste hits heeft op hun filmpje, waarvan het filmpje dus het meest bekeken is,  is winnaar van de wedstrijd en sleept € 500,- in de wacht. Het bedrag dient besteed te worden aan onderwijsleermiddelen. Mocht je technische ondersteuning wensen horen we het graag.

Uiteraard houden we ook rekening met het verschil tussen scholen met heel veel leerlingen en minder leerlingen. Het aantal hits delen we dus door het aantal leerlingen op de school. Begin van het volgende schooljaar zal de winnaar bekend worden gemaakt.

De filmpjes kunnen allemaal bekeken worden op de verzamelpagina hier op deze website. We zijn erg benieuwd naar jullie filmjes!

Deel dit artikel