Onderwijscafé

Op woensdag 3 juni wordt in DROOMvilla LUX alweer het zevende Onderwijscafé in Nijmegen gehouden. Chantal van Ophuizen, Frank Reinders en Jan-Jaap Klomp zijn alle drie ervaren leerkrachten en vanuit hun werk en brede netwerk betrokken bij het onderwijs. Zo merkten zij dat er in het onderwijs veel mooie dingen gebeuren die doorverteld moeten worden. Het idee van het Onderwijscafé was geboren.

Inmiddels vindt het evenement drie keer per jaar plaats met gemiddeld vijftig bezoekers. Graag willen wij iedereen met een hart voor onderwijs uitnodigen om ons komende Onderwijscafé te komen bezoeken. Als gasten hebben we dit keer de Nijmegenaren Femke Cools leerkracht van het jaar en Daan van de Ven leerkracht geschiedenis uit het voortgezet onderwijs te gast. Beiden vertellen over hun passie voor onderwijs en waarom in hun ogen het kind centraal blijft staan in een tijd van meten is weten. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om informeel je collega’s uit alle lagen van het onderwijs te ontmoeten.

Geïnteresseerd en wil je aanwezig zijn, meld je aan via www.factorywow.nl of stuur een mail naar info@onwijswijs.nl. De kosten voor de avond zijn €5,00 inclusief 1 consumptie.

 

Deel dit artikel