OPEN AVOND JENAPLANSCHOOL LINDEKRING

Bent u op zoek naar een goede school voor uw kind? Een school waar uw kind leert leren én leven? Een veilige, kleine en warme school waar uw kind gezien wordt? Ga dan ‘Back to School’ en ervaar zelf wat het jenaplanonderwijs inhoudt. Wij nodigen u uit om op maandag 2 juni van 20.00 uur tot 21.30 uur in vier activiteiten te ervaren hoe wij dagelijks met kinderen werken.

Jenaplanschool Lindekring is de enige jenaplanschool in de gemeente Cuijk. In onze visie op onderwijs krijgen de volgende uitspraken betekenis: pedagogisch klimaat, zelfverantwoordelijkheid, toekomstgericht, techniek, onderzoekende houding, creativiteit, cultuur en betekenisvol onderwijs.

De kwaliteit van het onderwijs op onze school werd onlangs zeer positief beoordeeld door de onderwijsinspectie. Onze school werd door de inspectie een voorbeeld van passend onderwijs genoemd.

Nieuwsgierig?

Wij gaan graag met u in gesprek. U bent van harte welkom op Jenaplanschool Lindekring, Liesmortel 19 te Sint Agatha. Telefoon: 0485-311611, e-mail: info@lindekring.nl, website: www.lindekring.nl

Deel dit artikel