OPEN OCHTEND JENAPLANSCHOOL LINDEKRING

Bent u op zoek naar een goede school voor uw kind? Een school waar uw kind leert leren én leven? Een veilige, kleine en warme school waar uw kind gezien wordt? ‘Kom in de Klas’ en ervaar zelf wat het jenaplanonderwijs inhoudt. Wij nodigen u uit om op vrijdag 17 april van 10.00 uur tot 12.00 uur een kijkje in onze stamgroepen te nemen en te ervaren hoe wij dagelijks met kinderen werken.

Stamgroepen. Jenaplanschool Lindekring is de enige jenaplanschool in de gemeente Cuijk. Een jenaplanschool werkt niet met jaarklassen, maar met stamgroepen, waarin kinderen van verschillende leeftijden bij elkaar zitten. Samen, met en van elkaar leren gaat gemakkelijker en er ontstaat op een natuurlijke manier een cultuur van ‘elkaar helpen’.

Kwaliteit. In een stamgroep zijn de instructiegroepen klein, zodat er een direct contact met alle kinderen is. De groepsleider kan dus direct afstemmen op de behoefte van de kinderen. Zo krijgt ieder kind onderwijs op maat. Jenaplanschool Lindekring is door de inspectie een voorbeeld van ‘passend onderwijs’ genoemd.

Nieuwsgierig?

poster_aankondiging_opendag2015_plaatje

 

Het team van de Lindekring ontvangt u graag op vrijdag 17 april of neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek: Jenaplanschool Lindekring, Liesmortel 19 te Sint Agatha. Telefoon: 0485-311611, e-mail: info@lindekring.nl, website: www.lindekring.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Ton Hovens (directeur) of Annie Wijnhoven (plaatsvervangend directeur)

 

Deel dit artikel