OPTIMUS festival goed ontvangen!

Afgelopen woensdag hebben we met alle medewerkers stil gestaan bij het 5 jarig jubileum van OPTIMUS. Hieronder enkel reacties die we van deze en gene hebben mogen ontvangen. Hieruit blijkt dat het vele collega’s de dag als een echt cadeautje hebben ervaren.

…..Ik wil jullie (het hele organiserend comité) bedanken voor het organiseren van een zeer geslaagde Optimus(feest)dag. Wij (het team van De Sprankel) hebben enorm genoten van deze dag. Vandaag was dit het gesprek van de dag. We hebben veel om over na te praten…….

…..De afgelopen jaren was ik niet zo enthousiast over Optimus-dagen, dus ik ging er op mijn vrije, zonovergoten dag met  gemengde gevoelens naar toe. Maar ik heb het als heel prettig ervaren. De uitnodiging leefde, het intekenen voor de workshops was creatief en het feestterrein vond ik super: Een buitenlocatie, die sfeervol was aangekleed! Ludieke eetmogelijkheden, de feesttent met bar, de toiletwagen met bijzondere entree, de gezonde salades, de disco en als topper het dweilorkest. Kortom: volop Brabantse gezelligheid!…….

…..In een eerste reactie wil ik jullie heel graag laten weten enorm genoten te hebben van de dag van gisteren. Zeker het gedeelte na 4 uur overtrof mijn stoutste verwachtingen. Een enorme opkomst, een fantastische locatie, een meer dan perfecte organisatie en dat alles in combinatie met schitterend weer…. Kan dit mooier? De experiences die ik (met enkele rvt-leden) bezocht heb, boden allen een sfeervol beeld waarbinnen energiek en betrokken gewerkt werd. De inhoudelijke reacties ken ik nog onvoldoende om daar iets over te kunnen zeggen. Feit is simpelweg dat iedereen binnen de organisatie een geweldig cadeau heeft gekregen voor het vijfjarig bestaan. Ook de enthousiaste en dankbare reacties van de pensionados voor het feit dat ze hierbij mochten zijn wil ik even expliciet noemen. Het is een prima besluit geweest om hen ook uit te nodigen………

…….De Optimusdag was in zijn totaliteit zeer geslaagd. Leuke opening, afwisselende workshops en een fantastisch eindfeest. Het voelt goed om in zo’n organisatie te mogen werken. Op naar de 10 jaar……..

…..Bedankt voor een mooie, inspirerende en waardevolle Optimusdag. Een bijzondere en gewaagde opzet met een zeer creatieve insteek en prachtige aankleding in Velp……

 

 

Op korte termijn willen we veel foto’s, de overzichtsfilm en reacties op deze site plaatsten.

 

Deel dit artikel