Pensioen in zicht?

Uit onderzoek blijkt dat veel werknemers weinig interesse hebben in ontwikkelingen rond hun pensioen. We zien echter een trend waarbij medewerkers bewuster kijken naar hun loopbaan op de langere termijn. De pensioenleeftijd gaat omhoog en medewerkers onderzoeken op welke wijze zij hierop willen anticiperen. Sommige mensen werken voltijd, anderen willen in deeltijd gaan werken of nemen keuzepensioen. Het ABP publiceert regelmatig een nieuwsbrief waar in heldere taal wordt uitgelegd welke mogelijkheden zoal ter beschikking staan. Via onderstaande link kunt u zich aanmelden voor deze nieuwsbrief

Jouw pensioen is in beweging

Wanneer je straks stopt met werken, ontvang je van ABP pensioen. Dit pensioen is een belangrijke arbeidsvoorwaarde waar we maandelijks samen een behoorlijk bedrag voor sparen. Ongeveer een vijfde deel van jouw salaris is premie voor je pensioen. En daar doen wij nog eens een behoorlijk schepje bovenop. Dat is veel geld. Omdat je pensioen daarnaast ook nog eens in beweging is, vinden wij het erg belangrijk dat je hiervan niets mist.

tegelkaart-pensioen-vut

Pensioen… hoe, wat en wanneer? Om niets te hoeven missen van alle berichten rondom jouw pensioen, adviseren we je om je aan te melden voor de ABP Nieuwsbrief. Met deze digitale nieuwsbrief die je zo’n 12 keer per jaar van ABP ontvangt, wordt pensioen in heldere taal aan je uitgelegd. Zo ontvang je bijvoorbeeld tips hoe je ervoor zorgt dat jouw partner geen pensioen misloopt of waar je op moet letten als je minder gaat werken. Maar ook onderwerpen zoals de dekkingsgraad, jouw pensioenpremies en de manier waarop ABP die voor jou belegt, komen regelmatig in de nieuwsbrief terug.

Neem regie in eigen handen Wij voelen ons verantwoordelijk dat jij een duidelijk beeld hebt van je pensioen en dat je de mogelijkheden kent om je pensioen aan jouw wensen aan te passen. Maar jij hebt de regie. Pak die ook! Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte over je pensioen.

Aanmelden is heel eenvoudig Je kunt je snel en gemakkelijk aanmelden met je adresgegevens en e-mailadres. Meer is het niet!

KLIK HIER om aan te melden voor de nieuwsbrief

Zit je ook op Facebook? Kijk dan eens op de Facebookpagina van ABP om het nieuws over je pensioen te volgen.

Deel dit artikel