Presenter gebruikersdag 25 mei 2016

Op woensdag 25 mei staat de jaarlijkse Presenter gebruikersdag staat weer op de agenda en zijn we welkom op de Regenboog in Cuijk om samen met de mensen van Prowise en 100 collega’s uit onze regio te kijken naar de nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden die beschikbaar zijn in de Presenter omgeving, denk bijvoorbeeld aan ProConnect en Pro Quiz.  Daarnaast zijn er ook op hardware gebied nieuwe kansen en mogelijkheden. Daar willen we je ook graag van op de hoogte brengen.

Uit ervaring weten we dat steeds meer leerkrachten gebruik maken van de online Presenter omgeving en willen we graag een platform bieden om de ervaringen met elkaar te delen.

Naast de mensen van Prowise zullen ook de een tweetal collega’s hun ervaringen tijdens een workshop met ons delen. Doelgroep voor deze bijeenkomst zijn dan ook de leerkrachten die werken of willen gaan werken met de Presenter omgeving en de Prowise borden.

We zijn te gast op De Regenboog in Cuijk en hebben plaats voor maximaal 100 collega’s. Wil je erbij zijn moet je dus snel aanmelden om teleurstelling te voorkomen. Dat aanmelden kan door op onderstaande link te klikken en het formulier in te vullen en verzenden.

 KLIK HIER om aan te melden.

We hopen en verwachten veel collega’s te mogen ontmoeten. Iedereen zal met nieuw opgedane kennis de bijeenkomst verlaten en voor de handige en gelukkigen onder wellicht ook nog met nieuwe hardware!!

 Workshops

  • Onderwijskundige mogelijkheden All-in-one pc · Tips / trucs & nieuwe ontwikkelingen Presenter · Presenter in de Onderbouw Workshop · Presenter in de Bovenbouw

Agenda

Een bezoek aan de Prowise gebruikersdag is volledig gratis.

Programma:

14:30 – 15.00 inloop met koffie en iets lekkers
15.00 – 15.30 opening + ontwikkelingen
15.30 – 16.10 workshopronde 1
16.10 – 16.20 pauze
16.20 – 17.00 workshopronde 2
17.00 borrel en verloting van 3 tablets

Kortom: een interessante en leerzame middag waar je niet alleen een beeld krijgt van hoe collega’s de Presenter inzetten, maar waar je ook nog eens kans maakt op 1 van de 3 Prowise-tablets die aan het einde van de bijeenkomst verloot zullen. Wij zouden het leuk vinden veel collega’s te mogen verwelkomen.

Graag even aanmelden via de link. Geef snel op want we er is nog maar plaats voor 35 personen!

 

Deel dit artikel