Telefoontje?!?

Onze collega Bart Konings werd wel op een heel bijzondere manier verrast. Wij denken terecht!!

Of ik wilde terugbellen. Geen naam, geen boodschap, not a clue. De volgende dag kon er pas teruggebeld worden. Ondertussen ‘natuurlijk’ het telefoonnummer gegoogeld, zonder resultaat.  

‘Met dienst koningshuis, dit toestel wordt niet beantwoord.’ ‘Slik, dan bel ik later wel terug.’ De meest uiteenlopende scenario’s schoten voorbij. Ik? Koningshuis? Waarom? Uiteindelijk dan contact: of ik wilde ingaan op de uitnodiging van Z.K.H. Willem-Alexander en Màxima om de nieuwjaarsreceptie op het Paleis op de Dam bij te wonen en daarbij, naast een programma te volgen, ook kort in gesprek te gaan met één van hen of prinses Beatrix. Na kort perplex gestaan te hebben deze geste geaccepteerd. Na het doorgeven van wat personalia en het alvast in vogelvlucht doorspreken van hoe de dag eruit zou komen te zien het gesprek fijn afgerond. Oeps… Een mobiel telefoonnummer met maar 8 cijfers doorgegeven. Deze blunder kon door een oplettende beambte snel gecorrigeerd worden. Tja, het is niet iets dat je dagelijks overkomt. Vanzelfsprekend gevraagd naar de aanleiding van deze eer. ‘Vanwege mijn verdiensten voor het onderwijs’, waarbij the Daily Mile en mijn taalcoördinatorschap in het bijzonder werden genoemd. 

Na de zeer onverwachte media-aandacht van het afgelopen jaar nu ook een bijzondere kroon erop (nu alleen de paus nog). Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dit podium krijg toebedeeld voor onze boodschap: het geven van ‘Wereldonderwijs!’

Bart Könings
De Bakelgeert Boxmeer

Wij wensen Bart veel plezier en horen graag hoe het bezoek verlopen is!

 

Deel dit artikel