Vensters PO, werkbijeenkomst

8 oktober 2018 om 14:00 - 16:00

Vensters helpt schoolbestuurders en teams om transparant te zijn en verantwoording af te leggen over hun onderwijs. In het programma vinden ze verschillende modules waarmee ze zelf de regie hebben op informatievoorziening en verantwoording.

Waarom Vensters PO?

Net als andere maatschappelijke organisaties die een publiek belang dienen, horen scholen transparant te zijn over hun beleid, uitgaven en prestaties. Vensters biedt inzicht in resultaten waarmee het verhaal van de school verteld kan worden binnen de school en aan externe stakeholders. Door het verhaal van uw school te vertellen creëert u een gelijke informatiepositie voor alle belanghebbenden. Dat is goed voor het gesprek over onderwijskwaliteit: een voorwaarde voor verbetering.

Wat kunt u doen met Vensters PO?

Met een Vensters-account kunt u:

  • via Mijn Scholen op de kaart uw gegevens presenteren op de website Scholen op de kaart.
  • rapportages downloaden in het ManagementVenster die inzicht geven in de resultaten en trends van uw school of schoolbestuur en deze vergelijken.
  • tevredenheidsonderzoeken uitvoeren onder leerlingen, ouders en medewerkers en publiceren op Scholen op de kaart.

Veel directeuren maken al gebruik van Vensters PO, een aantal andere echter ook niet. Middels Vensters PO heb je de mogelijkheid je school te presenteren naar de buitenwereld. Heb je nog geen inlog, laat het even weten en voor de directeuren die graag hulp hebben bij de invulling van het Venster van jouw school organiseren we een werkbijeenkomst. Na deze werkbijeenkomst is je Venster gevuld en weet je hoe je in de toekomst aanpassingen kunt doorvoeren.

Locatie

Stafbureau

,

Routebeschrijving

Geef het door