VR iXpiratiemiddag 10 mei

Vandaag de dag kun je met een smartphone en een houder van karton Virtual Reality ervaren. Bekende bedrijven als Facebook, HTC, Valve, Google en Microsoft steken miljoenen in de ontwikkelingen van VR applicaties, innovatieve nieuwe bedrijven als Oculus, Magic Leap en vele andere werken hard aan een virtuele toekomst met haast onbegrensde mogelijkheden. Waar staan we nu, en wat kunnen we de komende tijd verwachten, wat betekend dit voor ons onderwijs?

Na de succesvolle iXpiratiemiddag in oktober 2016 waarbij alle grote leveranciers van digitale content ons meegenomen hebben bij het “Leren met ICT en recht doen aan verschillen” staat voor de volgende iXpiratiemiddag op 10 mei Virtual Reality op het programma.

Nadere info kun je vinden op de website van het iXperium of even deze link aanklikken. Daar kun je je ook aanmelden voor deze iXpiratiemiddag!

Verder kregen we ook een leuk blog binnen van Meester Hans van Palet in Boxmeer na een bezoekje aan het iXperium. Kijk maar eens!! Dank je Hans voor je leuke bericht!

Deel dit artikel