Contact

Per 25 maart 2019 gaat het bestuurskantoor verhuizen.

Het nieuwe adres is: 

Optimus Primair Onderwijs

Stoofweg 2

5361 HZ Grave

 

Voor informatie m.b.t. de vervangerspool:
vervangerspool@optimusonderwijs.nl
Voor informatie m.b.t. de Optimus Academie
secretariaat@optimusonderwijs.nl

Routebeschrijving

Let op: maakt u gebruik van een navigatiesysteem vul dan de postcode 5431 BW 19 in (Cuijk heeft namelijk 2x een Molenstraat in haar gemeente).

Vanaf de A-73:Einde afrit: links afslaan naar N321\Beersebaan Bij de derde rotonde op Beersebaan de eerste afslag nemen de Sint Annastraat in. De derde zijstraat rechts draait u in en meteen daarna kunt u links het parkeerterrein op om te parkeren. Het eerste gedeelte is vrij parkeren, het achterste gedeelte heeft een maximum parkeertijd van 2 uur. De straten rondom ons gebouw beschikken over voldoende gratis parkeerplaatsen (blauwe zone, met parkeerschijf).

Vanaf het parkeerterrein vervolgt u de oorspronkelijke weg: de Zwaanstraat (verlengde van Sint Annastraat). Na het parkeerterrein is de eerste zijstraat rechts de Smidstraat, de tweede zijstraat rechts de Molenstraat Daar vindt u meteen aan de linkerkant Molenstraat 19 tussen het nieuwe Gemeentehuis en een drogist.

Een tweede parkeermogelijkheid is parkeren in de parkeergarage onder het winkelcentrum. Hiervoor rijdt u vanaf de rotonde door tot u aan een kruising komt waar u alleen links- en rechtsaf mag. Hier gaat u naar links en iets verder aan uw rechterkant is de ingang van de parkeergarage. Als u de roltrap uit de garage neemt komt u in het winkelcentrum uit. U verlaat het winkelcentrum en buitengekomen loopt u linksaf richting een plein. Als u dit plein oversteekt loopt u tegen het Gemeentehuis aan. Naast het Gemeentehuis (ingang om de hoek) vindt u de Molenstraat 19.