Disclaimer

Privacyverklaring

Vacaturemarkt

Voor wie?
Leraren, leraarondersteuners en onderwijsassistenten
Waar?
Basisschool de Raamdonk
Burgemeester Ficqlaan 4, Grave

Kijk hier voor ons huidige vacatureaanbod.

Op 5 april vindt de Optimus Vacaturemarkt plaats. Om 18:30 opent basisschool de Raamdonk in Grave haar deuren voor alle leraren, leraarondersteuners en onderwijsassistenten.

Tijdens de vacaturemarkt bieden we scholen en kandidaten de mogelijkheid voor een wederzijdse kennismaking. Alle scholen van Optimus die per 1 augustus 2023 op zoek zijn naar een nieuwe medewerker voor een taakomvang van 2 dagen of meer, presenteren zich. De vacatures staan open voor professionals van buiten de stichting en voor mensen die al werkzaam zijn bij onze stichting. Vanaf dit moment worden de vacatures op onze website geplaatst, vanaf 28 maart is het vacatureoverzicht compleet.

Heb je interesse in een of meerdere vacatures? Onze HR-medewerkers Astrid en Naomi heten je van harte welkom en hebben een invulformulier klaarliggen waarop jij gedurende de markt jouw voorkeuren kunt aangeven. Ook directeuren geven hun voorkeuren aan. Natuurlijk kan jij je cv ook afgeven bij de scholen van jouw voorkeur. Zorg dat je voldoende exemplaren meeneemt. We gaan zorgvuldig om met alle informatie.

Is er een match tussen de voorkeur van de kandidaat en de voorkeur van de directeur, dan volgt een uitnodiging voor een gesprek. Deze sollicitatiegesprekken vinden plaats tussen 6 en 20 april.

We zien uit naar je komst.